ŚWIAT OCZAMI MŁODYCH - POZNALIŚMY LAUREATÓW

26 lipca 2017

Pierwsza edycja konkursu „Świat oczami młodych” organizowanego wspólnie z Pocztą Polską została już rozstrzygnięta. Komisja Sędziowska wybrała najlepsze prace. Sędziowie byli pod ogromnym wrażeniem tylu wspaniałych prac. Wybór najlepszych był naprawdę trudny.  Komisja przyznała 3 nagrody główne oraz 10 wyróżnień I stopnia. Ponadto podjęła decyzję o przyznaniu dodatkowych 20 wyróżnień II stopnia. Internauci również wybrali najlepszą pracę.  Łącznie nagrodzimy 34 prace.

Wszystkim laureatom serdecznie gratulujemy!

Nagrody główne (3):

587 497 539
„Końskie zdrowie”, Kruszy Ariadna (13 lat), gim1lebork (Gimnazjum nr 1 im. J.Wybickiego w Lęborku) "Zawsze jest czas na zdrowie”, Marwitz Sandra (17 lat), Rolnik (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Stanisława Mikołajczyka w Gnieźnie) „Uosobienie zdrowia”, Rylska Kamila (14 lat), GRog4A (Publiczne Gimnazjum im. Obrońców Ziemi Radzanowskiej w Rogolinie)

Nagroda Internautów (1):

857
  „Skok po zdrowie”, Neumann Marta (17 lat), Miłość (Salezjańskie Liceum w Rumi)

Wyróżnienia I stopnia (10):
144 8 1068
„Owocowa drużyna”, Jagura Sebastian (11 lat), SP4 (Szkoła Podstawowa nr 4 im. Marii Skłodowskiej – Curie w Skierniewicach) „Rowerem dla serca”, Kaliszewska Elżbieta (17 lat), Elektryk Nowa Sól (Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego "Elektryk" w Nowej Soli) „Zdrowie jest na czasie!”, Kliś Sandra (19 lat), Nitki (Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. Marii Dąbrowskiej w Nowej Soli)

1325 1284 414
„Równowaga”, Kowarski Antoni (15 lat), Dziura pracownicza (Poleski Ośrodek Sztuki w Łodzi) „Zatopiona w zdrowiu”, Krupa Adrianna (18 lat), LO MD (Liceum Ogólnokształcące im. J. Dąbrowskiego w Międzychodzie) „Naturalnie zdrowe”, Podleśny Tomasz (16 lat), G10 (Gimnazjum Nr 10 im. Tadeusza Kościuszki w Rzeszowie)

1322 1150 1334